Varmepumper

Få eksperthjælp til varmepumper på Fyn og i Odense

Varmepumper er en energirigtig & miljøvenlig løsning til opvarmning af boliger, sommerhuse, værksteder, garager mv. da det er en vedvarende og grøn varmekilde.

Det eneste, en varmepumpe har brug for, er strøm. Den strøm, den bruger, kræver langt mindre energi, end den leverer, normalt har en varmepumpe en virkningsgrad på 1til 5. Der kan installeres en varmepumpe i alle typer af huse.

Hos Elinstallatør Kai Hansen i Odense er vi eksperter i at rådgive vores kunder til det rigtige valg af varmepumpe, og vi udfører naturligvis også både montering og installation.

Efter du har investeret i en varmepumpe, kræver den ikke anden vedligeholdelse end et lovpligtigt serviceeftersyn en gang årligt. Det kan vi også tage os af.

God pris på montering og installation af varmepumper i Odense og på hele Fyn

Sidder du og tænker, hvad en varmepumpe mon koster? Så er du meget velkommen til at henvende dig til Elinstallatør Kai Hansen.

Vi kan hjælpe dig med den rette rådgivning, når du skal vælge en varmepumpe, der passer til din bolig. Når varmepumpen er valgt, giver vi dig gerne en kvalitetsbevidst pris på varmepumpen, monteringen og installationen. Prisen på løsningen afhænger af flere forskellige ting herunder bl.a. størrelse af den bolig der skal opvarmes.

Professionel vejledning om luft til vand varmepumpe til dit hus

Har du et olie- eller naturgasfyr, kan du nemt – og med store fordele – erstatte dette med en luft til vand varmepumpe. Den sørger for både varme i boligen såvel som opvarmning af brugsvandet. Har du ikke pladsen til et jordvarmeanlæg, kan en luft til vand varmepumpe være løsningen. En luft til vand varmepumpe er desuden billigere at etablere end et jordvarmeanlæg.

Denne form for varmepumpe har en ude-del, der trækker luften ind i varmepumpen. Derefter ledes varmen rundt i huset i centralvarme anlægget og opvarmer boligen.

Hvis du overvejer en luft til vand vandpumpe, er dette godt at vide:

  • Den er effektiv til helårsboliger
  • Den kræver vandbårne radiatorer eller vandbåren gulvvarme
  • Der skal være plads både til en inde-del og en ude-del
  • Den leverer både varme og varmt brugsvand

Ekspert rådgivning om luft til luft varmepumpe til dit sommerhus

Har du en dyr opvarmningsform som f.eks. elvarme eller et oliefyr i dit sommerhus eller din fritidsbolig?

Hvis du kan svare ja til dette spørgsmål, kan du sparer mange penge på varmeregningen ved at få monteret en luft til luft varmepumpe. En luft til luft varmepumpe er et godt supplement til både elvarme eller et oliefyr.

Med en luft til luft varmepumpe får du opvarmet boligen, men ikke brugsvandet. Denne form for varmepumpe er en rigtig god løsning til sommerhuse eller til at supplere varmen i en helårsbolig, da den ikke kræver et vandbårent system.

Du får mest gavn af din luft til luft varmepumpe, hvis din bolig består af store sammenhængende rum, såsom et stort køkken/alrum, eller hvis køkken og stue går ud i et, der har luft til luft varmepumpen nemmest ved at fordele varmen.

 En luft til luft varmepumpe består af en ude-del og en inde-del. Ude-delen tager varme fra luften udenfor, og benytter den til at opvarme den luft, der blæses ind i boligen ved hjælp af inde-delen.

Hvis du overvejer en luft til luft varmepumpe, er dette godt at vide:

  • Effektiv til sommerhuse eller som supplement til el, olie og naturgas i helårsboliger
  • Kræver ikke vandbårne systemer
  • Der skal være plads til både en inde-del og en ude-del
  • Den opvarmer kun boligen – ikke brugsvandet
  • Det kræver kun en beskeden investering for at få en luft til luft varmepumpe

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på varmepumper på Fyn, Odense m.fl.

Har du spørgsmål eller brug for professionel rådgivning? Så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 66 19 45 00. Vi arbejder som elektriker i Odense og hele Fyn, og kan bl.a. også hjælpe med kamera- og videoovervågning, tyverialarmer og meget andet.

Vi rådgiver om-, installere og montere varmepumper hos kunder både privat og erhverv.

Vil du ringes op!