Installation af ladestander til elbil

Kåret til årets el installatør i 2018

Vi tilbyder professionel og sikker installation af lader til elbil i Odense og resten af Fyn

Hos Elinstallatør Kai Hansen i Odense S hjælper vi dig med alt du skal bruge til opladningen af din elbil. Uanset hvilket mærke eller type du skal bruge opladning til, er vi klar til at assistere. Vores erfaring strækker sig over mere end 30 år.

Vi er et team af svende, lærlinge og elinstallatører. Fælles for os alle er, at vi ønsker at vores kunder oplever os som professionelle, servicemindede og pålidelige. Så hvis du søger en elektriker i Odense eller et andet sted på Fyn, kan du trygt henvende dig til os. Så er du sikret en god og sikker installation af ladestanderen.

Søger du en ladeboks uden abonnement til en god pris? Få hurtig opladning af elbilen med en ladestander fra Schneider Electric

Som autoriseret elinstallatør kan vi hjælpe dig i gang med opladning hjemme. Også når du har brug for en ladeboks uden abonnement. Vi får ofte spørgsmålet ”Hvad koster en ladestation til elbil?”. Det er svært at give et konkret svar på.

Mulighederne og prisniveauerne er mange. Har du et bestemt mærke du foretrækker til opladning af din elbil, installerer vi meget gerne det. Vi installerer f.eks gerne ladestander fra EASSE, Schneider, ABB, EV, Zaptec og Ratio.

Her kan du se et priseksempel på installation af lader til elbil – Vær opmærksom på at prisen kun er vejledende og ikke inkluderer selve ladere.

 • Installation af ladestation (Max 16a/11kw)
 • Max 10 meter kablet installation (synlig installation) – ekskl. evt. gravearbejde
 • Montering & tilslutning – inkl. automatsikring (forbehold for plads i eksisterende tavle)
 • (ekskl. evt. type B fejlstrømsrelæ, nogen ladestationer kræver det)
 • Inkl. kørsel op til 20 km

Overslagspris kr. 3.995 + moms

  Hos os får du alt du behøver i forbindelse med installation af lader til elbil

  Når du henvender dig til os, får du den rette vejledning og ikke mindst en korrekt monteret ladestander.

  Som en ekstra tryghed og sikkerhed for vores kunder, er vi medlem af garantiordninger, heriblandt Teqniq. Ydermere er vi i 2018 kåret som årets elinstallatør.

  Ønsker du, at vi skal installere en væglader eller oplader til din elbil, kan du føle dig på den sikre side ved at benytte os til opgaven.

  Opsætning af ladestander til elbil hjemme – Vi installerer for kunder i Odense og på hele Fyn

  Uanset hvor på Fyn du befinder dig, kan vi hjælpe dig med et fornuftigt tilbud på installation af ladestander til din elbil.

  Typisk er vores kunder private, men vi har også kunder som ejerforeninger, boligforeninger, private virksomheder eller institutioner inden for det offentlige. Da elbiler er fremtiden, er det f.eks. vigtigt at kunne tilbyde lejere eller medarbejdere muligheden for, at lade bilen op. F.eks. i arbejdstiden eller hen over natten tæt på hjemmet.

  Vi er behjælpelige med hele processen og hjælper dig også gerne med den helt rigtige ladeboks og lader til bilen det drejer sig om.

  Skal du have monteret en ladestation eller ladeboks til din nye hybridbil?

  Så er det eneste rigtige at benytte en autoriseret el-installatør. Nogle tænker måske, at det sagtens er en opgave de selv kan varetage, men det kan vi bestemt ikke anbefale. Installerer du den selv og skulle der være en fejl i installationen, kan du komme i store problemer. Der kan bl.a. opstå brand, som forsikringen ikke dækker hvis du selv har været i gang med installationen.

  Har du købt eller bestilt en el-, plugin- eller hybridbil? Så er du velkommen til at henvende dig til os, for en pris på montering af lader til den. Ved du allerede hvilken type lader du skal bruge og blot har brug for at vide hvad prisen på installationen er, kan vi også hjælpe dig.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud på installation af lader til elbil i Odense og på resten af Fyn

  Skal vi hjælpe dig med at få opsat en ladestation i privat regi? Har du brug for rådgivning eller vejledning, eller ønsker du, at få et gratis og ganske uforpligtende tilbud? Så er vi behjælpelige. Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 66 19 45 00. Ønsker du at kontakte os skriftligt, kan du også benytte vores kontaktformular.

  Vi hjælper kunder på hele Fyn – Heriblandt Odense, Tommerup, Vissenbjerg, Glamsbjerg, Årslev, Langeskov, Ringe og endda også Langeland. Skal vi hjælpe dig uden for Fyn er der dog et tillæg for kørsel.

  Vil du ringes op!