Kamera- og videoovervågning

Kameraovervågning – Professionel kamera og videoovervågning i Odense og hele Fyn

Hvis du og familien skal kunne føle jer trygge i eget hjem, er det vigtigt, at I får den rigtige kameraovervågning. Det samme gælder for erhvervskunder der tænker, at de vil have overvågning af deres virksomhed.

Der findes et hav af forskellige producenter, og det er derfor ofte lidt af en jungle at finde rundt i. Det kan være utrolig svært at gennemskue, hvilken løsning, der er den bedste, og hvilken der er bedst til prisen.

Hos Elinstallatør Kai Hansen i Odense på Fyn rådgiver vi altid vores kunder om den bedste løsning. Du kan derfor trygt henvende dig til os, hvis du vil have råd og vejledning m.m. om kamera- og videoovervågning samt tyverialarmer, og hvis du vil være sikker på ikke at betale for meget for løsningen.

Fordele ved videoovervågning udendørs og indendørs

Videoovervågning kan bruges på flere forskellige måder. Du kan gøre brug af videoovervågning både udendørs og indendørs. Det kan ofte være en fordel at vælge at have begge steder dækket ind.

At have et synligt kamera udendørs kan virke præventivt. Det kan skræmme tyve eller hærværksmænd væk, så du ikke får den kedelige oplevelse af at have haft ubudne gæster.

Ved indendørs videoovervågning kan du få video af en eventuel tyv, hvis vedkommende er trængt ind i ejendommen. Det gør ofte opklaringen nemmere or politiet.

Som din lokale elektriker i Odense hjælper vi både med at opsætte og installere videoovervågning indendørs såvel som udendørs. Vi udfører opgaver på hele Fyn.

Kameraovervågning – Vi er eksperter i overvågning i Odense og omegn

De fleste, der vælger at få installeret kameraovervågning og alarmsystem, vælger det for, at familien kan føle sig trygge i deres bolig. Ofte er det visheden om, at man ved, at man ikke kommer hjem til et hus der har været indbrud i, eller værre endnu, hvor tyven stadig er i huset.

I forhold til erhverv er det ofte for at beskytte virksomhedens værdier, og i detailhandlen kan det også bruges præventivt mod butikstyve såvel som ved opklaring af butikstyverier.
Uanset om løsningen er til private eller erhverv, er det vigtigt at få placeret kameraerne strategisk korrekt – og det sørger vi naturligvis for.

Kameraovervågning benyttes primært for at:

  • Holde et skarpt øje med, hvad der sker på ens ejendom
  • Sikre god dokumentation af hvad der er sket ved eventuelt indbrud
  • Kunne identificere uvedkommende personer matriklen, såsom tyve og hærværksmænd

Vi råder, vejleder, indkøber og monterer kameraovervågningen således, at du får den rette løsning ud fra dine ønsker og behov.

Overvågningskamera til private og erhverv – få den rigtige løsning her

Der er forskellige muligheder og løsninger, når der skal installeres løsninger til privat- og erhvervsbrug. Derfor kigger vi sammen på de muligheder og løsninger, der er bedst for dig.

I private sammenhænge vælger mange kameraovervågning, hvorimod erhvervskunder ofte vælger videoovervågning.

For at finde et kamera, der passer til dine ønsker og behov, skal følgende tages i betragtning:

  • Hvilket formål skal kameraet have?
  • Hvor stort et areal skal det dække?
  • Hvilke krav har du til billedernes kvalitet
  • Skal det kunne optage i både modlys og mørke?
  • Hvilken optage kvalitet kræves der?

Kontakt et lokalt overvågningsfirma om kamera og overvågning i Odense og resten af Fyn

Du kan altid ganske uforpligtende kontakte Elinstallatør Kai Hansen i Odense på tlf. 66 19 45 00, hvis du har spørgsmål omkring nogen af ovenstående produkter eller om tyverialarmer. Vi er parate til at rådgive dig med vores ekspertise og viden inden for området, og vi kommer gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud på den mest optimale løsning hos dig.

Vores kunder befinder sig på Fyn herunder Odense, Bellinge, Dalum, Tarup, Korup. Vi arbejder også som elektriker i Tommerup, Vissenbjerg, Glamsbjerg, og hvis du har brug for en elektriker i Årslev, Langeskov eller Ringe, så klarer vi også det.

Vil du ringes op!