Elektriker arbejde

Dygtige elektrikere i Odense og på hele Fyn – Kvalitetsbevidst el-firma

Hos Elinstallatør Kai Hansen i Odense lægger vi vægt på professionalisme, kvalitet, troværdighed samt høj service. Vi udfører alle former for opgaver inden for el-arbejde i Odense og mange andre steder på Fyn, og vi arbejder både for private, erhverv og boligforeninger m.m.
Ønsker du en pålidelig og professionel elinstallatør og elektriker, er Elinstallatør Kai Hansen et godt valg.

Vi går til alle opgaver med en sikker og holdbar løsning, der sørger for, at opgaven løses med fokus på kundens ønsker og behov. Vi mener nemlig det er vigtigt for at opnå det bedste resultat. Derfor lægger vi stor vægt på dette, og går aldrig på kompromis med veludført arbejde.

Brug en autoriseret el installatør fra et lokalt firma i Odense

Er du på udkig efter et dygtigt og professionelt el-firma i Odense? Så er du landet på den rette side.

Elinstallatør Kai Hansen er en familiedrevet virksomhed og Thomas Hansen, der ejer firmaet, er anden generation. Vi har erfaring med el-arbejde siden 1990 og blev kåret som årets elinstallatør i 2018.

Som samarbejdspartner er vi seriøse og grundige, og vi er medlem af både anmeldelsessiden Anmeld Håndværker såvel som brancheorganisationen Tekniq. Dette er med til at sikre dig, at vi altid overholder alle gældende retningslinjer, regler og krav inden for branchen.

Hvad koster en elektriker?

Hvad en elektriker koster, afhænger altid af opgavens omfang, kompleksitet, valg af materialer m.m. Jo længere tid opgaven tager og jo mere kompleks den er, jo mere vil opgaven også koste. Dette varierer dog en del fra firma til firma, hvilket også betyder, at timeprisen nødvendigvis ikke er den samme. Nogle firmaer indregner kørsel og firmabil som en del af timeprisen, og andre har dette særskilt.

Derfor anbefaler vi, at du ringer til os for at høre mere om dine muligheder, samt for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med din opgave. Når vi ved mere om din opgave, kan vi tage ud til dig for at kigge på det eller komme med et uforpligtende tilbud.

Professionel elektriker i Odense og hele Fyn siden 1990

Når du vælger os til en opgave, er du sikker på, at fokus altid er på at levere kompetent og professionel hjælp, uanset opgavens omfang.

Vi hjælper dig, uanset om du har brug for el-arbejde i dit private hjem, eller om du har brug for en industrielektriker eller en, der kan hjælpe med de helt store opgaver for erhverv eller boligforeninger. Vi kan hjælpe ved det meste, herunder bl.al.:

  • Private
  • Erhverv
  • Boligforeninger
  • Nybyggeri
  • Renovering

Vi udfører alle opgaver inden for disse områder – store såvel som små.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os, uanset om du skal bygge et nyt hus, renovere dit gamle hus, have hjælp til udbedring af ulovlige elinstallationer eller noget helt andet.

Kontakt os og få en uforpligtende snak med din lokale elektriker i Odense

Vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt, og vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 66 19 45 00.

Vi stiller gerne vores vejledning og rådgivning til rådighed og diverse el-opgaver, og vi kan desuden også hjælpe med bl.a. tyverialarmer, kameraovervågning m.m.

Vi har kunder fra Odense og mange andres steder på Fyn heriblandt Ringe, Langeskov, Årslev, Glamsbjerg, Tommerup, Vissenbjerg, Tarup, Korup, Bellinge og Dalum.

Vil du ringes op!