Eltavle og HPFI relæ

Opsætning og udskiftning af eltavle i Odense og på hele Fyn – få et HPFI relæ med automatsikring

En eltavle er en meget essentiel del af enhver bygning. Fejl på den kan have store konsekvenser. Er du ejer af en ældre bolig, er det især vigtigt at du overvejer om det ikke er ved at være tid til udskiftning af en gammel el tavle.

Når du vælger en autoriseret elinstallatør som Kai Hansen – ved du at du får den rette vejledning og ikke mindst en korrekt monteret gruppe- og målertavle.

Har du brug for udskiftning af gruppetavle? Hos os får du grundig opsætning og montering

Gruppetavle, eltavle, el gruppetavle, fordelingstavle – kært barn har mange navne. Er tiden kommet til at få en ny gruppetavle?

Når du vælger os som din elektriker til at hjælpe med udskiftning af eltavle, får du et kompetent team, der er passionerede for el arbejde. Vores hold består af 4 dygtige svende, 1 lærling og en elinstallatør. Virksomheden har mange års erfaring og er i 2018 kåret til årets elinstallatør. Du kan derfor føle dig i særdeles gode hænder når det gælder trygge elinstallationer.

Vi hjælper dig med en ny eltavle med automatsikring til en god pris – Og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

Når en gammel eltavle skal flyttes, er der en række regler i den forbindelse. Som autoriseret elinstallatør, har vi selvfølgelig 100% styr på dem. Om det drejer sig om eltavlens montering, eller placering af eltavle i et skab eller andre steder. – ved vi hvordan vi skal udføre opgaven korrekt.

Vi er også behjælpelige med montering af automatsikring. Mange kan huske tiden, hvor sikringen sprang og man måtte famle sig frem i mørket for at skifte den. Nogle gange gik sikringen flere gange og det hele kunne blive en langvarig affære, før at el-situationen var i gang igen. Automatsikringen har samme funktion, men behøves ikke udskiftning på samme måde som den traditionelle sikring.

Har du brug for hjælp til andre el-relaterede opgaver, kan vi også hjælpe med opsætning og installation af kamera- og videoovervågning, tyverialarmer, installation af varmepumper og meget andet.

Få kompetent hjælp i forbindelse med udskiftning, opsætning og montering af HPFI relæ

Er du i tvivl om du har et HFI eller HPFI-relæ? Virker det eller er du den uheldige indehaver af et defekt HPFI-relæ?

Forskellen på HPFI og HFI-anlæg er for mange ukendt. HPFI-anlægget er blevet lovpligtigt ved alle nye installationer og ved udskiftning af et defekt HFI. Det skyldes af HPFI afbryderen tager højde for alle vores mere moderne el apparater.

Det optimerer sikkerheden endnu bedre. Har du brug for HPFI relæ installation ti len god pris med fokus på din og familiens sikkerhed? Så er du mere end velkommen til at henvende dig hos os.

Udskiftning af eltavle til en god pris – Udført af elektrikerfirma med 30+ års erfaring

Er eltavlen defekt eller ukorrekt installeret, kan der opstå fatale situationer. Samtidig vil det også være en hæmsko ved salg af ejendommen. Det er lovpligtigt at installationen er udført af en autoriseret elinstallatør. Udover de sikkerhedsmæssige fordele er det også værd at bemærke at en udskiftning også kan være en afgørende faktor i at optimere ejendommens strømforsyning.

I samme omgang kan vi kun anbefale at du får foretaget et grundigt eleftersyn. Står du overfor at skulle sælge din bolig, er et el-tjek meget vigtigt.

Ofte stillede spørgsmål:

» Hvad er HPFI relæ?

HPFI/HFI-relæet er grundlæggende en afbryder. Skulle der opstå fejlstrøm som i værste fald kan give farlige stød, sørger relæet for at slå strømmen fra. Det gør det på baggrunde af konstante målinger, der hurtigt registrerer fejlstrøm.

» Hvad står HPFI for?

HPFI står for Højfølsom Pulserende Fejlstrømsafbryder (I’et står for strømmen).

» Hvad koster en ny eltavle?

Det kommer an på den eksisterende tavles egenskaber og kravene til den nye. Hertil kommer pris for installation. Ønsker du at nærmere information om prisen, er vi altid klar til at komme med et tilbud og en god pris på en færdigmonteret eltavle og gruppetavle inkl. installation.

Kontakt os for tilbud på opsætning og udskiftning af eltavle i Odense og på resten af Fyn

Ønsker du at høre mere eller at vi laver et uforpligtende og gratis tilbud til dig? Vi sidder klar til at modtage dit opkald på tlf. 66 19 45 00. Ønsker du at kontakte os skriftligt er du også velkommen til at skrive til os igennem vores kontaktformular.

Vi udfører elinstallationer i Odense og på resten af Fyn. Vi har bl.a. kunder i Årslev, Ringe, Vissenbjerg, Tommerup, Aarup og Langeskov.

Vil du ringes op!